Tidemand klar för RallyX on Ice 2019 med JC Raceteknik

Pontus Tidemand till start i RallyX on Ice med JC Raceteknik

Under RallyX on Ice i Åre kommer rallytalangen Pontus Tidemand gör ett spännande inhopp med JC Raceteknik. Tidemand kommer köra alla tre deltävlingar – 18, 20 och 23 mars.

Pontus Tidemand:
”Det här kommer bli jättekul! När Joel hörde av sig och frågade om jag var intresserad av att vara gästförare under RallyX on Ice var jag inte sen att tacka ja. Jag har inga förväntningar på resultatet, och vet att det är tuff konkurrens från många etablerade förare. Samtidigt vet jag också att hornen växer så fort hjälmen åker på, men jag ser det verkligen som en rolig grej vid sidan av rallysatsningen. Så stort tack till JC Raceteknik och Helmia som ger mig den här chansen.”

Joel Christoffersson:
”Att en så meriterad förare som Pontus ska köra rallycross i Åre tillsammans med JC Raceteknik är riktigt kul. Vi vet att han är en duktig förare och det kommer bli en spännande vecka. Vi tror att han kan bidra till våra förare med sina erfarenheter, och att de ska kunna hjälpa honom att komma in i Supercar Lites-bilen snabbt. Det blir en rolig grej för oss alla.”

Foto: @world

Sponsorer